Recept: Kuřecí stehna po toskánsku

Datum: 14.04.09, 00:52  |  Rubrika:
Velmi dobrá smažená kuřecí stehna, která se nemusí předvařovat.
Diskuze: 0  | 

Recept: Restovaná drůbeží játra

Datum: 21.10.08, 09:44  |  Rubrika:
Já rád játra, ty rád játra ...
Diskuze: 0  | 

Recept: Pikantní kuřecí soté

Datum: 03.06.09, 10:18  |  Rubrika:
Recept vhodný pro první fázi Třífázové diety ..
Diskuze: 2  | 

Recept: Zapékané kuřecí maso

Datum: 20.10.08, 18:50  |  Rubrika:
Kuřecí maso je vždycky dobrá volba ...
Diskuze: 1  | 

Recept: Pečená perlička

Datum: 04.10.08, 23:34  |  Rubrika:
Pokrmy z drůbeže
Diskuze: 0  | 

Recept: Americké kuře

Datum: 11.08.08, 14:41  |  Rubrika:
Kuřátko, které milují úplně všichni. Velcí i malí a nikdy ho není dost.
Diskuze: 1  | 

Recept: Kuřecí prsíčka na zázvoru

Datum: 03.06.09, 09:59  |  Rubrika:
Recept vhodný pro první fázi Třífázové diety ...
Diskuze: 0  | 

Recept: Pečená kachna na tymiánu

Datum: 06.04.10, 08:12  |  Rubrika:
Pečená kachna sice není právě dietní, ale o to víc je skvělá.
Diskuze: 3  | 

Recept: Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí

Datum: 07.09.08, 11:14  |  Rubrika:
Recept na těstoviny
Diskuze: 0  | 

Recept: Kuře kung-pao

Datum: 16.11.08, 19:00  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Paštika z kachních jater

Datum: 02.10.10, 00:46  |  Rubrika:
Skvělá a poměrně jednoduchá paštička.
Diskuze: 0  | 

Drůbeží játra v bramboráčku

Datum: 06.02.09, 00:17  |  Rubrika:
Opravdu skvělá úprava kachních nebo kuřecích jater.
Diskuze: 0  | 

Recept: Kuřecí prsíčka požárská

Datum: 01.04.09, 00:50  |  Rubrika:
Další z mnoha skvělých kuřecích receptů. Kombinace kuřecího masa a hub je fakt skvělá.
Diskuze: 0  | 

Recept: Kuřecí řízky se sýrem

Datum: 18.11.08, 21:57  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 2  | 

Recept: Paštika z husích jater

Datum: 20.09.08, 21:58  |  Rubrika:
Pokrmy z drůbeže
Diskuze: 0  | 
CINZANO – koktejlové variace

CINZANO – koktejlové variace

Cinzano – už jen vyslovení toho slova Vám na jazyku vyvolá lahodnou chuť a tělem Vám projede vzrušující pocit. Nikoho nenechá ledově chladným, a to i přesto, že nejlépe chutná na ledu. Cinzano patří k celosvětově nejznámějším vermutům už více jak 250 let. Po celou dobu přináší neotřelou zábavu, zaslouženou odměnu i patřičný lesk. A díky nepřeberné škále receptur také záplavu chutí. Dopřejte si svátek s Cinzanem a jeho koktejlovými variacemi.
Toplist