Recept: Pstruh pečený na másle

Datum: 23.09.08, 16:09  |  Rubrika:
Velice jednoduché, rychlé a vážně skvělé. Dokonce prudce jedlé i pro ty, co nemají moc rádi ryby.
Diskuze: 22  | 

Recept: Amur podle rybářů

Datum: 19.09.08, 22:55  |  Rubrika:
Pokrmy z ryb
Diskuze: 0  | 

Recept: Těstoviny s tuňákem

Datum: 30.07.08, 10:20  |  Rubrika:
Velice dobré a rychlé jídlo, hodící se i na kolej :)
Diskuze: 1  | 

Recept: Krabí salát

Datum: 02.06.09, 10:10  |  Rubrika:
Salát vhodný pro první fázi Třífázové diety.
Diskuze: 0  | 

Recept: Grilovaný losos

Datum: 03.06.09, 11:12  |  Rubrika:
Recept vhodný do první fáze Třífázové diety ...
Diskuze: 4  | 

Recept: Sumec po lužnicku

Datum: 12.11.08, 14:08  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Štika na smetaně

Datum: 20.10.08, 10:30  |  Rubrika:
Opravdu skvělá štika i pro ty, co nejsou právě milovníci ryb ...
Diskuze: 0  | 

Recept: Rybí salát z kapra

Datum: 15.11.08, 21:02  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Kotlety z divočáka se sýrem

Datum: 09.11.08, 21:30  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 4  | 

Recept: Smažené krevety

Datum: 13.09.08, 07:39  |  Rubrika:
Recept na krevety
Diskuze: 0  | 

Recept: Pečený pstruh na másle

Datum: 14.11.08, 20:51  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Tolstolobik po pražsku

Datum: 12.11.08, 13:52  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Rybí filé zapečené

Datum: 14.11.08, 19:30  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Candát podle staré kuchařky

Datum: 12.11.08, 09:49  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Pečený candát se slaninou

Datum: 17.12.10, 19:53  |  Rubrika:
Candát je zřejmě nejchutnější naše sladkovodní ryba. Ačkoliv, každému chutná něco jiného. Nicméně našeho skvělého candáta můžete ochutnat nejen na Vánoce.
Diskuze: 0  | 
CINZANO – koktejlové variace

CINZANO – koktejlové variace

Cinzano – už jen vyslovení toho slova Vám na jazyku vyvolá lahodnou chuť a tělem Vám projede vzrušující pocit. Nikoho nenechá ledově chladným, a to i přesto, že nejlépe chutná na ledu. Cinzano patří k celosvětově nejznámějším vermutům už více jak 250 let. Po celou dobu přináší neotřelou zábavu, zaslouženou odměnu i patřičný lesk. A díky nepřeberné škále receptur také záplavu chutí. Dopřejte si svátek s Cinzanem a jeho koktejlovými variacemi.
Toplist