800 g vepřové panenky
bazalka
tymián
šalvěj
grilovací koření
olej
Panenku vyválíme v rozsekaných bylinkách s olejem a grilovacím kořením, opečeme na pánvi nebo na grilu ze všech stran a poté dáme do vyhřáté trouby asi 180 stupňů na 8 - 15 minut. Pečeme do růžova v závislosti na tloušťce panenky. Jako příloha jsou vhodné hranolky, opečené nebo americké brambory.
Máte oblíbený recept? Třeba který jste sama vymyslela, nebo i rodinný po babičce? Neváhejte a pošlete nám ho na adresu redakce@zenax.cz. Bude-li zajímavý zveřejníme ho v naší rubrice Recepty pod Vaším jménem.
Ewa 29.04.22, 23:16
1.
Na takovou panenku jako máte v receptu mám velkou chuť, úplně se mi sbíhají sliny, to jste mně takhle při pátečním večeru teda ale nemuseli dělat, to vám povídám. Zase budu smutnit nad tím, že si tak dokonalé jídlo nemohu připravit sama doma, protože k tomu nemám dobré titanové nádobí.
Taťána 30.04.22, 10:47
2.
Nesmutni, nepotřebuješ žádné nádobí které by sis nechávala vyrábět v české kotlině a nebo si něco nechávala posílat z Nové Zélandu. Já mám kamarádku, kterou sem přitáhnu a ta nám pošle odkaz a nebo aspoň nějaké indicie kde si ona kupuje nádobí.
Ewa 30.04.22, 10:48
3.
Týjo tak to bys byla moc hodná kdybys takhle někoho sehnala. Já totiž na tom internetu vůbec neumím hledat a ocením když se někdo takhle nabídne a rovnou něco sežene.
Olga 30.04.22, 10:49
4.
Ahojte holky, psala mně moje kamarádka Taťána abych vám poslala nějaký odkaz na e-shop. Naštěstí jsem s internetem začala pracovat už na střední škole protože jsem chodila na prestižní anglické gymnázium. No ten odkaz máte teda tady: https://www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi