Recept: Uzené ramínko na zelí

- Recept: Uzené ramínko na zelí
Rubrika:  Recepty

Recept: Uzené ramínko na zelí

30.03.10, 16:49, autor: redakce
Tedy žádná dieta to rozhodně není, ale je to naprosto úžasné.

Čtenost -   Diskuze: (0
 

2 sklenice sterilovaného zelí

1 kg uzeného vepřového ramínka (nebo uzené koleno)

 

 

 

Na pekáč rozprostřeme zelí i se štávou - tedy nesléváme jej. Na zelí umísítíme ramínko, na kterém jsme před tím nařízli šachovnicově kůži, aby se vytvořily po upečení křupavé kostičky.

 

Vložíme do trouby na 200 stupňů a za občasného podlévání a polévání masa pečeme. Maso po upečení nakrájíme, dáme na talíře nejlépe s bramborovým knedlíkem a přidáme k tomu zelí z pekáče. Zelí už nijak dál neupravujeme - nesolíme, nezahusťujeme - je totiž skvělé právě tím, jak se spojilo s vypečenou šťávou z masa.

 

 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3305879

RSS:
Toplist