Recept: Pikantní kuřecí soté

- Recept: Pikantní kuřecí soté
Rubrika:  Recepty

Recept: Pikantní kuřecí soté

03.06.09, 10:18, autor: redakce
Recept vhodný pro první fázi Třífázové diety ..

Čtenost -   Diskuze: (2
 

4 kuřecí prsíčka bez kůže a kostí

2 lžíce extra-panenského oleje

1 velká cibule

2 stroužky drceného česneku

1 lžíce sekaných čestvých rozmarýnových lístků

1/2 šálku kuřecího vývaru

sůl, pepř

 

 

Olej rozehřejme na panvi, kuřecí prsíčka rychle osmahneme asi 4 minuty, pak je obrátíme a přidáme sibuli. Zakryjeme poklicí a dusíme cca3 minuty za občasného míchání. Přidáme rozmarýn, česnek a vývar. Zakryjeme a dusíme dokud není cibule jemně křupavá, tedy asi 5 minut, přitom občas promícháme. Nakonec osolíme a opepříme.

 
  • HZpApdfeNtvmRAxmEw 09.04.13, 20:27

    Rozbalit 1. qPOHHIfdxiE

  • HZpApdfeNtvmRAxmEw

    TheMarios napsal:zdarec všem, je1 jsem kuchařskfdm učněm 2 ročnedkem a naučil jsem se ve škole zatim faplnfd nic. jen pro obraz, v prve1ku jsme podle mitorsvfd měli sre1t do všeho magi, nebo bujon ( čedmž jsem osobně nesouhlasil, ale bohužel jsem stim nemohl nic dělat, jak řekla tak bylo:-/) naštěsted do buchet jsme to nede1vali:D a v druhe1ku děle1m jen same9 podřadne9 pre1ce, což mě taky moc nebaved, ( škre1be1ned brambor a pod, zamedche1ned ome1čky nevidim jako kuchařske9 umened:-) ale ted proč se o tom zmiňuji.: jelikož jsem se1m z me9 situace usoudil, že se budu mudet učit se1m, což by ,,samoukb4b4 jsem se začal zajedmat o můj obor vedce, takže třeba chodim do ruznfdch obchodů a sleduji ceny potravin třeba kostka prave9ho me1sla, ne nejake9ho rostlinne9ho tuku vfdjde na nejakfdch 60kč, kilo čerstvfdch žampionů na 70kč, 1kg čerstvfdch rajčat na 40kč, mouka na 13kč, atd. 1kg prave9 hovězed svedčkove9 cca 600kč, takže ty ceny bohužel nejsou nejak nelve9 :-/ ale tedm se ve 21.stoleted mused počedtat, plus se zdražuje všechno kolem, takže se nedivte že zaplatedte v restauraci 300 a vedce kč za hlavned chod což je ješte dost dobrfd, i za ten hamburge9r, když je ktomu předpokle1de1m i předloha, jěště se mused zaplatit, provoz te9 restaurace ( el., plyn, voda ) ti lidi, jako je servis, kuchaři, ukledzeči a všichni ostatned co tam nějak pracujou to zadarmo taky dělat nebudou ( to by nedělal asi nikdo) plus si k tomu restaurace připočte nějakou daň DPH. takže když to jeddlo bude se ve1m zde1t předliš drahe9, tak si nejdředve uvědomte že neplatedte jen za to jeddlo, ktere9 te9 cěně odpovedde1 kvalitou:-) co se tfdče pana Z.Polreicha, svfdm vfdstupem určitě na některe9 pusobed negativně ale v taleviti jde hlavně jak již bylo zmedněno o šou nikdo nenuted nikoho aby se na to dedval, a v našem oboru to moc po dobrfdm nejde tam se kolikre1t zařvat mused ato sproste9 slovo te9ž padne k tomu jsme dospěled a kolikre1t mluvedme sproste kvuli blbostem tady se to alespoň, za naše těžce vydělaned penedze kvalitně a poře1dně najedme ( ne ty hnusy co se v těch kuchynedch vařed kolikre1t) je1 osobně pana Polreicha beru z profesione1lnedho hlediska jako skvěle9ho kuchaře kterfdved o čem mluved, a rozhodně se naučim i když ne bohužel osobně od něho vedce než u ne1s ve škole:-) / co se tfdče pana J.Babice, nezaležed jak člověk vypade1 nebo působed vzhledem či jak mluved, nebo kde dělal předtedm, je1 osobně jeho předlišnfdm zaste1ncem nejsem, ale když ho sleduju v televizi tak mi předde, že spedš sme1žed, peče, restuje, ze1pe9ke1 atd než aby vařil určitě nesouhlasim s tedm že nakoupit za levno a uvařit složitě, samozřejme nechci nikoho soudit, asi takhle nikdo nikoho nenuted aby jste si kupovali od něho jeddlo nebo od pana Polreicha když nechcete:-) ze1věrem bych řekl že ať již me1te na tyto dva kuchaře kladnfd či negativned ne1zor, tak si každfd zve1s najde to coje pro nej nejpřijatelnějšed:-) omlouve1m se za předpadne9 chyby, děkuji s pře1nedm dobre9 chuted přeje TheMarios

  • x 05.02.17, 10:26

    Rozbalit 2. x

  • x

    To je vůl

 
Ohodnote recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3198892

RSS:
Toplist