Recept: Pajšl na smetaně

- Recept: Pajšl na smetaně
Rubrika:  Recepty

Recept: Pajšl na smetaně

04.10.08, 09:47, autor: Kuchařka
Ostatní

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 vepřové plíce

1 jazyk

1 srdíčko

1 slezinka

150 g jater

2 cibule

2 lžíce sádla

2 lžíce hladké mouky

1 vanička zakysané smetany

několik kuliček celého pepře

několik kuliček nového koření

2 bobkové listy

na špičku nože tymiánu, sůl

 

 

Oprané plíce, jazyk, srdce, slezinku a játra uvaříme s cibulí, kořením a solí doměkka. Vývar přecedíme, zavaříme do něj jíšku ze sádla a hladké mouky, přidáme pokrájené masité části a játra, necháme přejít var, odstavíme, do omáčky vmícháme rozkvedlanou smetanu a už nevaříme. Podáváme s knedlíkem.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3141381

RSS:
Toplist