Recept: Fazolky v kyselém nálevu

- Recept: Fazolky v kyselém nálevu
Rubrika:  Recepty

Recept: Fazolky v kyselém nálevu

09.10.08, 17:44, autor: Kuchařka
Pokrmy z luštěnin

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 kg zelených fazolových lusků

sůl

nálev:

0,5 l octa

0,25 l vody

pepř

bobkový list

saturejka

kopr

sůl

 

 

Fazolky zbavíme stopek, a pokud jsou starší, i vláken na spoji lusků a necháme je několik hodin namočené ve studené vodě. Pak je vložíme do vařící slané vody a povaříme do změknutí. Ocet svaříme s vodou, lžící soli a kořením, fazolky scedíme, narovnáme do sklenic a zalijeme octovým nálevem. Uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 stupňů C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2939850

RSS:
Toplist