2 balíčky BB sušenek (kakaové a vanilkové)
2 pomazánková másla,
2 šlehačky,
200 g moučkového cukru,
silná káva, rum
Ušleháme šlehačku s cukrem a vmícháme do pomazánkového másla. Vytvoříme lehký krém. Sušenky namáčíme v silné kávě s rumem a poklademe na tác (dno nádoby) do obdélníku 3x4. Klademe šachovnicově tmave a světlé sušenky. Naneseme vrstvu krému, znovu poklademe namočené sušenky a opět vrstvu krému. Zakončíme krémem a dáme do lednice ztuhnout nejlépe do druhého dne. Před podáváním posypeme kakaovým práškem.
Místo BB sušenek je možné použít dětské piškoty.
Navštite též naši rozsáhlou sekci Recepty, určitě si vyberete.
Martin 28.10.10, 21:08
28. Recept na opravdové tiramisu je tady
No to je teda blééé, přisraženej řepkovej olej se "šlehačkou" - takže hovna s hovnama. Tady je recept, jak se to dělá:
http://www.sitalemvkuchyni.cz/cze/Recepty-z-poradu/S-T/Tiramisu
Jana 29.10.10, 13:20
29.
Tak se mi zdá,jestli někteří zde diskutujících nemají místo mozku to pravé italské tiramisu,a nebo právě ty hovna?A jinak v názvu je tiramisu po česku,tudíž i české suroviny,tak ani nechápu nad čím se rozčilujete!
alice 07.11.10, 11:26
30.
mňamky fakt!!!
mája 10.12.10, 20:53
31. komedie
hledala jsem recept na Tiramisu,ale místo toho jsem se smála a nemohla přestat.O čem se tady člověk nedočte. Hlavní téma jsou Hovna a oslí uši ,řepkový olej:-)) fakt debata na úrovni. Debilky a debilové se najdou všude a v každé debatě.Jen se divímproč ztrácejí čas nad touto diskuzí,když je to tak popuzuje.Zajímalo by mě,co tak asi delikátního papají,podle slovního vyjádření bych si typla kaviár,oravé Tiramisu dělají každou neděli a mají vysokoškolské vzdělání. Buran se prostě pozná podle vyjadřování.Takže usuzuji,že pisatel či pisatelka Hovnová je z nějaké prdele,ví velké hovno o všem a protože tady je to anonymní,tak si léčí komplexy.Asi bude i pěkně zahořklý šeredný člověk. Jo a české Tiramisu je vynikající,taky mi chutná,tak jak tady píšete. Takže milé dámy,nedejte se odradit nějakým primitivem a piště dál dobré recepty. Zdravím
cimbal 26.01.11, 18:26
32.
ten co piše take hlouposti o hovnech je asi mentoš
Danielka 29.03.11, 22:56
33. Dobrý den
Vypadá to velice dobře,mám jen dotaz...co mohu dát místo kávy?bez ní to asi nepujde že?:(
B.fleur 28.04.11, 14:30
34. Malá změna
Nijak mi nevadí, že tam nejsou pravé recepty, každý vaří z toho, co má dom a a co mu chutná. Ale já prostě nemusím to pomazánkové máslo, místo toho používám tvaroh nebo zakysanou smetanu. Docela dobré reepty jsou na FB Božské vaření, kdybyste se chtěly inspirovat. :-)
Monula 27.10.11, 09:17
35. tiramisu
Ahojda holky:-),delam leta toto tiramisu jen s piskotama klasika a davam misto rumu amareto vyborneeeeeeeeeeeee.Nechte si chutnat:-)).
Johanka 11.03.12, 10:57
36.
Divím se, že Seznam nesmaže komentáře imbecilů, kteří se hodnocením pouze baví. Ať jdou raději dělat něco prospěšného a nečumí furt do počítače!!!
Helua 24.06.12, 20:46
37. tiramisu
Uz se tesim-vyzkousim tech receptu nekolik a u nejc´hutnejsiho zustanu a vubec se nenecham odradit tim PanempaniHovnovou-kdovi co ji a urcite zavidi.Je to nejaka zahorkla bytost-takze damy,dobrou chut hura na Tiramisu po cesku H*
Gef 16.07.12, 11:18
38.
Recept je úžasný :-) mrkněte i sem www.kucharkaonline.eu
babeta 27.07.12, 14:50
39. tieto recepty su lepsie nez originaly
Recept je fajn, gratulujem.
Doporucujem:
- kavu pouzit silnu a dobru ale: velmi malo !! (skor len pofrkat ten podklad z keksov kavou )
- pomazankove masla su lepsie nez rozne mascarpony
- hlavne: ziadne zltky !
Mandor 05.06.14, 00:27
40. Tiramisu ???
Recept, resp. výsledek je možná dobrý na chuť, ale s tiramisu to má společného opravdu hodně málo. Chuť bude úplně jiná, a hlavně při cenách surovin ušetříte tak možná 10 korun a to za to rozhodně nestojí
Marika 03.03.17, 11:21
41. Tiramisu
Ten neinteligentní hovnos ať jde někam.Tiramisu po Česku bezva😘
Eva229 28.11.21, 22:27
42.
Když jsem byla malá, tak moje maminka dělala Tiramisu každou první neděli v měsíci. Byl to takový zvyk, na který se dalo spolehnout a vždy jsem se domů těšila. To se třeba i přestalo hrát na pískovišti a letělo se domů. Maminka mě nenaučila vařit, a tak se to musím učit teď tak nějak sama. A je to teda docela boj.
květa 30.11.21, 22:13
43.
Na Tiramisu bych si také pošmákla, jen co je pravda. Ale já ho teda dělat neumím. Naučila jsem se za to dělat špekové knedlíky. Můj přítel na to byl zvyklý z práce, a tak jsem se chopila řemesla a musela jsem se jít učit. Nebylo to jednoduché, ale dnes to docela umím si myslím.
ivuška 30.11.21, 22:15
44.
Holky, jaké moučníky ještě děláte? Já jsem se učila podle toho legendárního pořadu v Prostřeno. Jak se tam jednou dělal ten čezbuk nebo jak se to píše (jsem starší osoba, tak omluvte moje nedostatky, angličtina není moje silná stránka). Jediné, na co se odvážím, je jednou za rok cukroví a to ještě není moc povedené.
evča 30.11.21, 22:16
45.
Chtěla jsem se naučit dělat Tiramisu pro děti, ale ony jsou poslední dobou nějak moc rozmlsané. Asi si s nimi zajdu do cukrárny a bude. Já bych to stejně určitě neměla tak kvalitní. Peníze nějaké máme ještě po manželovi, a tak se děti nají aspoň ve společnosti. A já si dám kávu s kamarádkou.
ludmila 30.11.21, 22:17
46.
Já bych do cukrárny nechodila. Je to potupa chodit do podniku, který dělá stejné pokrmy, které si mohu připravit doma. Teď se teda nebavím o nějakých výjimečných záležitostech jako jsou narozeniny nebo pohřeb. Ale tím, jak často vařím, tak jsem si opotřebovala hrnec. Nemáte někdo tip kde se dá koupit fajn na netu?
květa 30.11.21, 22:18
47.
Tak to já jsem dříve kupovala nádobí na https://www.zgastro.cz/11-titanove-hrnce-s-neprilnavym-povrchem, ale jestli to ještě funguje? To fakt nevím. Mám to jenom uložené v záložkách jako celou řadu dalších webíků, na které jsem dříve ráda chodila. Teď ale peníze nejsou na rozhazování, a tak se snažím tolik neutrácet při objednávání na internetu. A hrnce mi ještě naštěstí slouží.