Recept: Tiramisu po česku

- Recept: Tiramisu po česku
Rubrika:  Recepty

Recept: Tiramisu po česku

19.08.08, 17:26, autor: redakce
Receptů na Tiramisu je celá řada, tak proč nevyzkoušet právě tenhle? Jednoduchý a vážně skvělý.

Čtenost -   Diskuze: (47
 

2 balíčky BB sušenek (kakaové a vanilkové)

2 pomazánková másla,

2 šlehačky,

200 g moučkového cukru,

silná káva, rum

 

 

 

 

Ušleháme šlehačku s cukrem a vmícháme do pomazánkového másla. Vytvoříme lehký krém. Sušenky namáčíme v silné kávě s rumem a poklademe na  tác (dno nádoby) do obdélníku 3x4. Klademe šachovnicově tmave a světlé sušenky. Naneseme vrstvu krému, znovu poklademe namočené sušenky a opět vrstvu krému. Zakončíme krémem a dáme do lednice ztuhnout nejlépe do druhého dne. Před podáváním posypeme kakaovým práškem.

 

Místo BB sušenek je možné použít dětské piškoty.

 

 

Navštite též naši rozsáhlou sekci Recepty, určitě si vyberete.

 
  • Martin 28.10.10, 21:08

    Rozbalit 28. Recept na opravdové tiramisu je tady

  • Martin

    No to je teda blééé, přisraženej řepkovej olej se "šlehačkou" - takže hovna s hovnama. Tady je recept, jak se to dělá:
    http://www.sitalemvkuchyni.cz/cze/Recepty-z-poradu/S-T/Tiramisu

  • Jana 29.10.10, 13:20

    Rozbalit 29.

  • Jana

    Tak se mi zdá,jestli někteří zde diskutujících nemají místo mozku to pravé italské tiramisu,a nebo právě ty hovna?A jinak v názvu je tiramisu po česku,tudíž i české suroviny,tak ani nechápu nad čím se rozčilujete!

  • alice 07.11.10, 11:26

    Rozbalit 30.

  • alice

    mňamky fakt!!!

  • mája 10.12.10, 20:53

    Rozbalit 31. komedie

  • mája

    hledala jsem recept na Tiramisu,ale místo toho jsem se smála a nemohla přestat.O čem se tady člověk nedočte. Hlavní téma jsou Hovna a oslí uši ,řepkový olej:-)) fakt debata na úrovni. Debilky a debilové se najdou všude a v každé debatě.Jen se divímproč ztrácejí čas nad touto diskuzí,když je to tak popuzuje.Zajímalo by mě,co tak asi delikátního papají,podle slovního vyjádření bych si typla kaviár,oravé Tiramisu dělají každou neděli a mají vysokoškolské vzdělání. Buran se prostě pozná podle vyjadřování.Takže usuzuji,že pisatel či pisatelka Hovnová je z nějaké prdele,ví velké hovno o všem a protože tady je to anonymní,tak si léčí komplexy.Asi bude i pěkně zahořklý šeredný člověk. Jo a české Tiramisu je vynikající,taky mi chutná,tak jak tady píšete. Takže milé dámy,nedejte se odradit nějakým primitivem a piště dál dobré recepty. Zdravím

  • cimbal 26.01.11, 18:26

    Rozbalit 32.

  • cimbal

    ten co piše take hlouposti o hovnech je asi mentoš

  • Danielka 29.03.11, 22:56

    Rozbalit 33. Dobrý den

  • Danielka

    Vypadá to velice dobře,mám jen dotaz...co mohu dát místo kávy?bez ní to asi nepujde že?:(

  • B.fleur 28.04.11, 14:30

    Rozbalit 34. Malá změna

  • B.fleur

    Nijak mi nevadí, že tam nejsou pravé recepty, každý vaří z toho, co má dom a a co mu chutná. Ale já prostě nemusím to pomazánkové máslo, místo toho používám tvaroh nebo zakysanou smetanu. Docela dobré reepty jsou na FB Božské vaření, kdybyste se chtěly inspirovat. :-)

  • Monula 27.10.11, 09:17

    Rozbalit 35. tiramisu

  • Monula

    Ahojda holky:-),delam leta toto tiramisu jen s piskotama klasika a davam misto rumu amareto vyborneeeeeeeeeeeee.Nechte si chutnat:-)).

  • Johanka 11.03.12, 10:57

    Rozbalit 36.

  • Johanka

    Divím se, že Seznam nesmaže komentáře imbecilů, kteří se hodnocením pouze baví. Ať jdou raději dělat něco prospěšného a nečumí furt do počítače!!!

  • Helua 24.06.12, 20:46

    Rozbalit 37. tiramisu

  • Helua

    Uz se tesim-vyzkousim tech receptu nekolik a u nejc´hutnejsiho zustanu a vubec se nenecham odradit tim PanempaniHovnovou-kdovi co ji a urcite zavidi.Je to nejaka zahorkla bytost-takze damy,dobrou chut hura na Tiramisu po cesku H*

  • Gef 16.07.12, 11:18

    Rozbalit 38.

  • Gef

    Recept je úžasný :-) mrkněte i sem www.kucharkaonline.eu

  • babeta 27.07.12, 14:50

    Rozbalit 39. tieto recepty su lepsie nez originaly

  • babeta

    Recept je fajn, gratulujem.
    Doporucujem:
    - kavu pouzit silnu a dobru ale: velmi malo !! (skor len pofrkat ten podklad z keksov kavou )
    - pomazankove masla su lepsie nez rozne mascarpony
    - hlavne: ziadne zltky !

  • Mandor 05.06.14, 00:27

    Rozbalit 40. Tiramisu ???

  • Mandor

    Recept, resp. výsledek je možná dobrý na chuť, ale s tiramisu to má společného opravdu hodně málo. Chuť bude úplně jiná, a hlavně při cenách surovin ušetříte tak možná 10 korun a to za to rozhodně nestojí

  • Marika 03.03.17, 11:21

    Rozbalit 41. Tiramisu

  • Marika

    Ten neinteligentní hovnos ať jde někam.Tiramisu po Česku bezva😘

  • Eva229 28.11.21, 22:27

    Rozbalit 42.

  • Eva229

    Když jsem byla malá, tak moje maminka dělala Tiramisu každou první neděli v měsíci. Byl to takový zvyk, na který se dalo spolehnout a vždy jsem se domů těšila. To se třeba i přestalo hrát na pískovišti a letělo se domů. Maminka mě nenaučila vařit, a tak se to musím učit teď tak nějak sama. A je to teda docela boj.

  • květa 30.11.21, 22:13

    Rozbalit 43.

  • květa

    Na Tiramisu bych si také pošmákla, jen co je pravda. Ale já ho teda dělat neumím. Naučila jsem se za to dělat špekové knedlíky. Můj přítel na to byl zvyklý z práce, a tak jsem se chopila řemesla a musela jsem se jít učit. Nebylo to jednoduché, ale dnes to docela umím si myslím.

  • ivuška 30.11.21, 22:15

    Rozbalit 44.

  • ivuška

    Holky, jaké moučníky ještě děláte? Já jsem se učila podle toho legendárního pořadu v Prostřeno. Jak se tam jednou dělal ten čezbuk nebo jak se to píše (jsem starší osoba, tak omluvte moje nedostatky, angličtina není moje silná stránka). Jediné, na co se odvážím, je jednou za rok cukroví a to ještě není moc povedené.

  • evča 30.11.21, 22:16

    Rozbalit 45.

  • evča

    Chtěla jsem se naučit dělat Tiramisu pro děti, ale ony jsou poslední dobou nějak moc rozmlsané. Asi si s nimi zajdu do cukrárny a bude. Já bych to stejně určitě neměla tak kvalitní. Peníze nějaké máme ještě po manželovi, a tak se děti nají aspoň ve společnosti. A já si dám kávu s kamarádkou.

  • ludmila 30.11.21, 22:17

    Rozbalit 46.

  • ludmila

    Já bych do cukrárny nechodila. Je to potupa chodit do podniku, který dělá stejné pokrmy, které si mohu připravit doma. Teď se teda nebavím o nějakých výjimečných záležitostech jako jsou narozeniny nebo pohřeb. Ale tím, jak často vařím, tak jsem si opotřebovala hrnec. Nemáte někdo tip kde se dá koupit fajn na netu?

  • květa 30.11.21, 22:18

    Rozbalit 47.

  • květa

    Tak to já jsem dříve kupovala nádobí na https://www.zgastro.cz/11-titanove-hrnce-s-neprilnavym-povrchem, ale jestli to ještě funguje? To fakt nevím. Mám to jenom uložené v záložkách jako celou řadu dalších webíků, na které jsem dříve ráda chodila. Teď ale peníze nejsou na rozhazování, a tak se snažím tolik neutrácet při objednávání na internetu. A hrnce mi ještě naštěstí slouží.

 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Hodnotili 2 čtenáři | Průměrné hodnocení: (100%)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3171248

RSS:
Toplist