Recept: Rybízové víno

- Recept: Rybízové víno
Rubrika:  Recepty

Recept: Rybízové víno

27.04.09, 18:02, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

rybíz

živná sůl

kvasinky

cukr

 

 

Omytý a třapin zbavený rybíz vylisujeme na strojku na ovoce, št'ávu rozředíme, na litr vody a osladíme. (Na litr št'ávy upravené vodou 280-320 g cukru). Přidáme kvasinky a živnou sůl a necháme kvasit 6-8 týdnů. Potom víno stočíme, necháme několik dní stát a opět stočíme. To opakujeme nejméně třikrát. Potom stáčíme do láhví a dobře uzavřeme.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3242864

RSS:
Toplist