

2 vejce
40 g moučkového cukru
1 šlehačka
Žloutky utřeme s polovinou cukru, bílky s druhou polovinou. Šlehačku vyšleháme dotuha a vše opatrně smícháme dohromady. Hmotu dáme do misek a zmrazíme.
Před podáváním zdobíme ovocným, karamelovým či čokoládovým toppingem, ovocem, zavařeninou a šlehačkou.
Máte oblíbený recept? Třeba který jste sama vymyslela, nebo i rodinný po babičce? Neváhejte a pošlete nám ho na adresu redakce@zenax.cz. Bude-li zajímavý zveřejníme ho v naší rubrice Recepty pod Vaším jménem.
Lenička 24.07.09, 09:54
1.
Mám otázku: půjde to i se smetanou???
AŤKA 10.05.10, 23:50
2. Pozor
S těmi žloutky bych dávala pozor, je to na salmonelozu jak dělaný, salmonely zmrazeném nezahynou
hanka 21.07.10, 12:40
3. zmrzlina
Barcelona, Paříž, Řím, Londýn ... - vyhrajte víkendový výlet a pošmákněte si na zmrzlině Nestlé! http://www.zmrzliny-nestle.cz