Recept: Fazolky ve slaném nálevu

- Recept: Fazolky ve slaném nálevu
Rubrika:  Recepty

Recept: Fazolky ve slaném nálevu

19.04.09, 16:22, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (1
 

zelené fazolové lusky

sůl

 

 

Z fazolových lusků odstraníme stopky a podélná vlákna na spoji lusků. Pak je nakrájíme na kousky o délce 3-5 cm, vhodíme do osolené vařící vody a 5 minut povaříme. Scedíme, necháme zchladnout a plníme do sklenic. Zalijeme nálevem, v němž se lusky vařily a sterilujeme 20 minut při teplotě 90 stupňů C.

 
  • karlos 24.07.09, 12:46

    Rozbalit 1.

  • karlos

    kolik soli se má dát do vody?

 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2604888

RSS:
Toplist