Recept: Černé duše

- Recept: Černé duše
Rubrika:  Recepty

Recept: Černé duše

21.11.14, 00:00, autor: redakce
Vánoční cukroví

Čtenost -   Diskuze: (0
 

Ingredience:

300g sádla

300g hladké mouky Naše bio

400g moučkového cukru

120g kakaa

1 vanilkový cukr

Rybízová marmeláda na zdobení

 

 

Postup:

Sádlo nechte povolit ve vodní lázni a smíchejte se všemi sypkými ingrediencemi. Těsto rozválejte a vykrajujte malá kolečka, uprostřed udělejte koncem vařečky důlek, do něhož vložte marmeládu. Pečte v troubě vyhřáté na 170°C po dobu 15-20 minut. Cukroví nechte na plechu vychladnout. Kdybyste ho přendavali za tepla, rozdrobilo by se. Duše pečte minimálně týden před konzumací, aby se stihly rozležet a změknout.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3557288

RSS:
Toplist