Recept: Candát podle staré kuchařky

- Recept: Candát podle staré kuchařky
Rubrika:  Recepty

Recept: Candát podle staré kuchařky

12.11.08, 09:49, autor: Kuchařka
Vánoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

800 g candáta

50 g másla

sardelová pasta

1 cibule

zelená petrřelka

pepř, sůl

citron

2 dl smetany

strouhanka

 

 

Porce candáta nasolíme a necháme odležet. Máslo utřeme se sardelovou pastou, přidáme strouhanou cibuli, trochu citronové kůry, jemně nasekanou petrželovou nat' a pepř. Touto směsí potřeme porce ryby, vložíme na máslo do pekáče a zalijeme smetanou. Pokapeme citronovou št'ávou, posypeme strouhanou houskou a pečeme v troubě.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2434894

RSS:
Toplist