Drůbeží játra v bramboráčku

- Drůbeží játra v bramboráčku
Rubrika:  Recepty

Drůbeží játra v bramboráčku

06.02.09, 00:17, autor: redakce
Opravdu skvělá úprava kachních nebo kuřecích jater.

Čtenost -   Diskuze: (0
 

500 g očištěných drůbežích jater

700 g oloupaných brambor

1 vejce

česnek

sůl

tuk na pečení

180 g hladké mouky

100 ml mléka

majoránka

mletý pepř

 

 

Připravíme si směs bramborákového těsta ze všech výše uvedených ingrediencí kromě jater. Česneku dáme dle chuti, ale doporučuji nešetřit. Poté lehce posolíme drůbeží játra, obalujeme je v hladké mouce a vkládáme do bramborákového těstíčka. Poté klademe na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přejeme-li si vyšší vrstvu bramborákového těstíčka, přidáme přímo na pánvičku lžičkou na smažící se kousek jater.

 

Podáváme se zeleninou, zeleninovým salátem, či nakládanými zelenými paprikami plněnými kysaným zelím.

 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2050997

RSS:
Toplist