4 kuřecí prsíčka bez kůe a kostí
2 líce extra-panenského oleje
1 velká cibule
2 strouky drceného česneku
1 líce sekaných čestvých rozmarýnových lístků
1/2 šálku kuřecího vývaru
sůl, pepř
Olej rozehřejme na panvi, kuřecí prsíčka rychle osmahneme asi 4 minuty, pak je obrátíme a přidáme sibuli. Zakryjeme poklicí a dusíme cca3 minuty za občasného míchání. Přidáme rozmarýn, česnek a vývar. Zakryjeme a dusíme dokud není cibule jemně křupavá, tedy asi 5 minut, přitom občas promícháme. Nakonec osolíme a opepříme.
HZpApdfeNtvmRAxmEw 09.04.13, 20:27
1. qPOHHIfdxiE
TheMarios napsal:zdarec vĹĄem, je1 jsem kuchaĹskfdm uÄnÄm 2 roÄnedkem a nauÄil jsem se ve ĹĄkole zatim faplnfd nic. jen pro obraz, v prve1ku jsme podle mitorsvfd mÄli sre1t do vĹĄeho magi, nebo bujon ( ÄedmĹž jsem osobnÄ nesouhlasil, ale bohuĹžel jsem stim nemohl nic dÄlat, jak Ĺekla tak bylo:-/) naĹĄtÄsted do buchet jsme to nede1vali:D a v druhe1ku dÄle1m jen same9 podĹadne9 pre1ce, coĹž mÄ taky moc nebaved, ( ĹĄkre1be1ned brambor a pod, zamedche1ned ome1Äky nevidim jako kuchaĹske9 umened:-) ale ted proÄ se o tom zmiĹuji.: jelikoĹž jsem se1m z me9 situace usoudil, Ĺže se budu mudet uÄit se1m, coĹž by ,,samoukb4b4 jsem se zaÄal zajedmat o mĹŻj obor vedce, takĹže tĹeba chodim do ruznfdch obchodĹŻ a sleduji ceny potravin tĹeba kostka prave9ho me1sla, ne nejake9ho rostlinne9ho tuku vfdjde na nejakfdch 60kÄ, kilo Äerstvfdch ĹžampionĹŻ na 70kÄ, 1kg Äerstvfdch rajÄat na 40kÄ, mouka na 13kÄ, atd. 1kg prave9 hovÄzed svedÄkove9 cca 600kÄ, takĹže ty ceny bohuĹžel nejsou nejak nelve9 :-/ ale tedm se ve 21.stoleted mused poÄedtat, plus se zdraĹžuje vĹĄechno kolem, takĹže se nedivte Ĺže zaplatedte v restauraci 300 a vedce kÄ za hlavned chod coĹž je jeĹĄte dost dobrfd, i za ten hamburge9r, kdyĹž je ktomu pĹedpokle1de1m i pĹedloha, jÄĹĄtÄ se mused zaplatit, provoz te9 restaurace ( el., plyn, voda ) ti lidi, jako je servis, kuchaĹi, ukledzeÄi a vĹĄichni ostatned co tam nÄjak pracujou to zadarmo taky dÄlat nebudou ( to by nedÄlal asi nikdo) plus si k tomu restaurace pĹipoÄte nÄjakou daĹ DPH. takĹže kdyĹž to jeddlo bude se ve1m zde1t pĹedliĹĄ drahe9, tak si nejdĹedve uvÄdomte Ĺže neplatedte jen za to jeddlo, ktere9 te9 cÄnÄ odpovedde1 kvalitou:-) co se tfdÄe pana Z.Polreicha, svfdm vfdstupem urÄitÄ na nÄktere9 pusobed negativnÄ ale v taleviti jde hlavnÄ jak jiĹž bylo zmednÄno o ĹĄou nikdo nenuted nikoho aby se na to dedval, a v naĹĄem oboru to moc po dobrfdm nejde tam se kolikre1t zaĹvat mused ato sproste9 slovo te9Ĺž padne k tomu jsme dospÄled a kolikre1t mluvedme sproste kvuli blbostem tady se to alespoĹ, za naĹĄe tÄĹžce vydÄlaned penedze kvalitnÄ a poĹe1dnÄ najedme ( ne ty hnusy co se v tÄch kuchynedch vaĹed kolikre1t) je1 osobnÄ pana Polreicha beru z profesione1lnedho hlediska jako skvÄle9ho kuchaĹe kterfdved o Äem mluved, a rozhodnÄ se nauÄim i kdyĹž ne bohuĹžel osobnÄ od nÄho vedce neĹž u ne1s ve ĹĄkole:-) / co se tfdÄe pana J.Babice, nezaleĹžed jak ÄlovÄk vypade1 nebo pĹŻsobed vzhledem Äi jak mluved, nebo kde dÄlal pĹedtedm, je1 osobnÄ jeho pĹedliĹĄnfdm zaste1ncem nejsem, ale kdyĹž ho sleduju v televizi tak mi pĹedde, Ĺže spedĹĄ sme1Ĺžed, peÄe, restuje, ze1pe9ke1 atd neĹž aby vaĹil urÄitÄ nesouhlasim s tedm Ĺže nakoupit za levno a uvaĹit sloĹžitÄ, samozĹejme nechci nikoho soudit, asi takhle nikdo nikoho nenuted aby jste si kupovali od nÄho jeddlo nebo od pana Polreicha kdyĹž nechcete:-) ze1vÄrem bych Ĺekl Ĺže aĹĽ jiĹž me1te na tyto dva kuchaĹe kladnfd Äi negativned ne1zor, tak si kaĹždfd zve1s najde to coje pro nej nejpĹijatelnÄjĹĄed:-) omlouve1m se za pĹedpadne9 chyby, dÄkuji s pĹe1nedm dobre9 chuted pĹeje TheMarios
x 05.02.17, 10:26
2. x
To je vůl