Recept: Sušená rajčata

Datum: 15.07.15, 10:04  |  Rubrika:
Letos mám opravdu rajčatovou úrodu. Tedy doslova smršť. Co s nimi? Lečo ani kečup nevyrábíme, pyré mám ještě od loňska ... Pak mě napadlo, že vlastně všichni nilujeme sušená rajčata a to klidně samostaně jako chuťovku, taky na chlebíčky, v kombinaci se sýry, nebo jimi plním maso. Tak jsem se rozhodla sušená rajčata si doma vyrobit. No a povedlo se ...
Diskuze: 0  | 

Recept: Květákový nákyp

Datum: 19.06.15, 08:42  |  Rubrika:
Květákový nákyp s hlávkovým salátem se výborně hodí na lehký letní oběd. Ale klidně jej můžeme použí i jako přílohu k slavnostnější verzi oběda - třeba květákový nákyp s pečeným králíkem.
Diskuze: 0  | 

Pikantní salát z grilované zeleniny

Datum: 14.07.11, 11:36  |  Rubrika:
Grilovací sezona je v plném proudu a vůně dřevěného uhlí a masa se line z leckteré zahrádky nebo terasy. V poslední době je stále oblíbenějším doplňkem k masu také grilovaná zelenina, ale zkusili jste z ní už připravit salát? Že ne? Tak rychle napravit!
Diskuze: 0  | 

Recept: Plněný zelný list

Datum: 30.06.11, 11:39  |  Rubrika:
I když se tento pokrm na našich stolech neobjevuje nijak často, chutná skvěle a nezbývá než jej doporučit. Vážně!
Diskuze: 0  | 

Recept: Špenát se smetanou

Datum: 01.04.10, 00:00  |  Rubrika:
Špenát je nejlepší, pokud ho nevaříte z protlaku, ale hezky čerstvý ze zahrádky. No ... v nejhorším ze supermarketu :)
Diskuze: 5  | 

Recept: Kvašáky

Datum: 21.07.09, 00:02  |  Rubrika:
Kvašáky, tedy kvašené okurky, jsou velmi oblíbenou a zdravou zeleninou letního období. A každý má svůj "tajný" recept ...
Diskuze: 30  | 

Recept: Řecký salát

Datum: 03.06.09, 10:43  |  Rubrika:
Recept vhodný pro všechny fáze Třífázové diety
Diskuze: 0  | 

Recept: Gratinované zeleninové košíčky

Datum: 03.06.09, 10:32  |  Rubrika:
Recept vhodný pro první fázi Třífázové diety ...
Diskuze: 0  | 

Recept: Žampiony plněné špenátem

Datum: 02.06.09, 12:47  |  Rubrika:
Recept vhodný do první fáze Třífázové diety.
Diskuze: 0  | 

Recept: Pečený lilek s paprikou

Datum: 10.05.09, 13:18  |  Rubrika:
Zeleninový pokrm, vhodný při první fázi Třífázové diety ...
Diskuze: 0  | 

Recept: Segedínský guláš

Datum: 10.05.09, 00:08  |  Rubrika:
Segedínský guláš je skvělá záležitost. Jen ochutnejte.
Diskuze: 37  | 

Recept: Sterilované okurky

Datum: 28.04.09, 17:34  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 2  | 

Recept: Salát z nedozrálých rajčat

Datum: 28.04.09, 17:16  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Kvašené okurky

Datum: 27.04.09, 17:49  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Sterilovaný okurkový salát 2

Datum: 27.04.09, 17:45  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 
CINZANO – koktejlové variace

CINZANO – koktejlové variace

Cinzano – už jen vyslovení toho slova Vám na jazyku vyvolá lahodnou chuť a tělem Vám projede vzrušující pocit. Nikoho nenechá ledově chladným, a to i přesto, že nejlépe chutná na ledu. Cinzano patří k celosvětově nejznámějším vermutům už více jak 250 let. Po celou dobu přináší neotřelou zábavu, zaslouženou odměnu i patřičný lesk. A díky nepřeberné škále receptur také záplavu chutí. Dopřejte si svátek s Cinzanem a jeho koktejlovými variacemi.
Toplist