Recept: Tatarská pomazánka z cukety

Datum: 25.09.08, 06:51  |  Rubrika:
Pokrmy ze zeleniny
Diskuze: 0  | 

Recept: Nakládaný česnek

Datum: 19.04.09, 15:53  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Domácí vegeta

Datum: 23.04.09, 12:00  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Cuketová pomazánka

Datum: 18.04.09, 15:24  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Sušená rajčata

Datum: 15.07.15, 10:04  |  Rubrika:
Letos mám opravdu rajčatovou úrodu. Tedy doslova smršť. Co s nimi? Lečo ani kečup nevyrábíme, pyré mám ještě od loňska ... Pak mě napadlo, že vlastně všichni nilujeme sušená rajčata a to klidně samostaně jako chuťovku, taky na chlebíčky, v kombinaci se sýry, nebo jimi plním maso. Tak jsem se rozhodla sušená rajčata si doma vyrobit. No a povedlo se ...
Diskuze: 0  | 

Recept: Cibulky ve sladkokyselém nálevu

Datum: 18.04.09, 15:12  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Mrkev v soli

Datum: 20.04.09, 11:52  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Zmrazené fazolové lusky

Datum: 19.04.09, 16:26  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Květák ve sladkokyselém nálevu

Datum: 20.04.09, 11:08  |  Rubrika:
zavařováná, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Sušená kapusta

Datum: 20.04.09, 10:28  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Mrkev na medu

Datum: 24.09.08, 18:41  |  Rubrika:
Pokrmy ze zeleniny
Diskuze: 0  | 

Recept: Zelný salát s křenem 2

Datum: 22.04.09, 08:41  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Čalamáda z gigant kedluben

Datum: 26.04.09, 00:51  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Kedlubny pro přípravu zelí

Datum: 20.04.09, 15:56  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Cuketa na smetaně

Datum: 20.09.08, 15:16  |  Rubrika:
Pokrmy ze zeleniny
Diskuze: 0  | 
Recept: Staročeský trhanec

Recept: Staročeský trhanec

Trhanec je skvělé sladké jídlo, které se vařilo hlavně na velikonoční "škaredou středu", kdy se vzpomíná na to, že Jidáš žaloval (škaredil) na Ježíše Krista. Proto má být v tento den i jídlo na pohled "škaredé". Nejčastěji se tedy vařily halušky se zelím, šumajstr - kroupy s fazolí, nebo právě sladký trhanec. Ale moc nevěřte tomu, že vypadá "škaredě", kdepak, podle mého je přímo nádherný :) A děti se po něm mohou utlouct.
Toplist