Recept: Květákový nákyp

Datum: 19.06.15, 08:42  |  Rubrika:
Květákový nákyp s hlávkovým salátem se výborně hodí na lehký letní oběd. Ale klidně jej můžeme použí i jako přílohu k slavnostnější verzi oběda - třeba květákový nákyp s pečeným králíkem.
Diskuze: 0  | 

Recept: Cuketová čalamáda

Datum: 29.09.08, 12:32  |  Rubrika:
Pokrmy ze zeleniny
Diskuze: 0  | 

Recept: Bramborový salát s červenou řepou

Datum: 27.10.08, 08:49  |  Rubrika:
Vánoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Dýňový džem

Datum: 25.09.08, 06:10  |  Rubrika:
Pokrmy ze zeleniny
Diskuze: 0  | 

Recept: Dušené kedlubny

Datum: 05.03.09, 09:13  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Dýňový kompot 2

Datum: 20.04.09, 09:19  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Paprikový protlak

Datum: 20.04.09, 17:01  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Sušené feferonky

Datum: 19.04.09, 16:38  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 2  | 

Recept: Sterilovaná kukuřičná zrna

Datum: 20.04.09, 11:04  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Červená řepa ve sladkokyselém nálevu

Datum: 19.04.09, 11:29  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 

Recept: Zelné placky

Datum: 27.09.08, 11:12  |  Rubrika:
Pokrmy ze zeleniny
Diskuze: 0  | 

Recept: Picles

Datum: 17.09.08, 13:17  |  Rubrika:
Saláty
Diskuze: 4  | 

Recept: Vařená brokolice se smetanovou omáčkou

Datum: 04.03.09, 16:24  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Zelenina ve slaném nálevu

Datum: 22.04.09, 13:37  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 4  | 

Recept: Dýně po čínsku

Datum: 27.04.09, 17:04  |  Rubrika:
Zavařování, nakládání
Diskuze: 0  | 
Punč přivezli z Indie

Punč přivezli z Indie

Indie je rodným krajem punče, který se do Evropy dostal až v 17. století díky britským kolonistům. Název tohoto nápoje je odvozen od hindského termínu panča, což znamená pět. Přesně tolik bylo původně ingrediencí, z nichž se punč skládal a to z vody, cukru, čaje, vína a araku – indické pálenky, která vzniká destilací zakvašených palmových šťáv či třtinové melasy. Někdy se do nápoje přidávalo ovoce nebo koření
Toplist