Recept: Tvarohové koblihy

Datum: 14.06.08, 12:25  |  Rubrika:
Velice chutné koblihy z tvarohového těsta, které jsou vláčné i na druhý den. Toho se ovšem většinou nedočkají :)
Diskuze: 12  | 

Recept: Sýrové langoše

Datum: 10.03.09, 00:35  |  Rubrika:
Opravdu dobré langoše pro ty, kteří mohou celkem tučná jídla. Tučné, netučné - dobré jsou vážně.
Diskuze: 5  | 

Recept: Pečený Hermelín

Datum: 24.02.09, 11:22  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 4  | 

Recept: Ovčí sýr v cuketě

Datum: 24.02.09, 10:54  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 1  | 

Recept: Toskánský salát

Datum: 24.02.09, 11:06  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Ovčácké papriky

Datum: 24.02.09, 11:12  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Banánové tiramisu

Datum: 01.06.08, 00:00  |  Rubrika:
Stejně jako v Itálii chutná tiramisu pokaždé jinak a vždycky je to "pravé", tak i české ženy vymýšlejí různé variace na toto téma. Jistěže to není skutečné tiramisu, chybí tam mascarpone, ale dobré to je.
Diskuze: 0  | 

Recept: Holandský salát

Datum: 07.06.08, 13:52  |  Rubrika:
Příjemný a chutný sýrový salát, který nám v letním horku může klidně nahradit i oběd.
Diskuze: 0  | 

Recept: Uherský plesnivec

Datum: 24.02.09, 11:29  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Olivy v sýru

Datum: 24.02.09, 13:22  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Salát z Tofu a mandlí

Datum: 24.02.09, 13:44  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Lahůdkový sýrový salát

Datum: 27.02.09, 20:31  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Zapečený nákyp sypaný parmazánem

Datum: 28.02.09, 12:43  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Jogurtové placičky

Datum: 02.03.09, 17:38  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 

Recept: Hermelín s brusinkami

Datum: 02.03.09, 17:55  |  Rubrika:
Velikonoční recepty
Diskuze: 0  | 
Punč přivezli z Indie

Punč přivezli z Indie

Indie je rodným krajem punče, který se do Evropy dostal až v 17. století díky britským kolonistům. Název tohoto nápoje je odvozen od hindského termínu panča, což znamená pět. Přesně tolik bylo původně ingrediencí, z nichž se punč skládal a to z vody, cukru, čaje, vína a araku – indické pálenky, která vzniká destilací zakvašených palmových šťáv či třtinové melasy. Někdy se do nápoje přidávalo ovoce nebo koření
Toplist