Datum: 19.06.13, 08:16 |
Rubrika: Údajně toto jídlo původ cikánský. Prý tito kočovníci takto najednou pekli na ohni všechno najednou. A byl to dobrý nápad. Živáňskou můžete udělat na grillu, ve žhavých uhlících z táborového ohně, nebo prostě jednoduše v troubě.
Datum: 30.06.11, 11:39 |
Rubrika: I když se tento pokrm na našich stolech neobjevuje nijak často, chutná skvěle a nezbývá než jej doporučit. Vážně!
Datum: 15.07.08, 00:00 |
Rubrika: Vepřová panenka je zaručeně luxusní, přitom jednoduché a rychlé hlavní jídlo.
Datum: 23.10.09, 09:22 |
Rubrika: Upravit zvěřinu není snadné. Na specifickou chuť masa je třeba být připraven předem. Vyzkoušejte něco, co důvěrně znáte - tedy svíčkovou, ale místo hovězího masa ochutnejte srnčí.
Datum: 02.06.09, 10:59 |
Rubrika: Recept vhodný do první fáze Třífázové diety.
Datum: 20.07.12, 12:17 |
Rubrika: Slavný recept na hovězí svíčkovou podle ruského šlechtice Stroganova. Jen nevím, proč se na konci v názvu vyskytuje to off :(