Recept: Segedínský guláš

Datum: 10.05.09, 00:08  |  Rubrika:
Segedínský guláš je skvělá záležitost. Jen ochutnejte.
Diskuze: 37  | 

Recept: Vepřová panenka po selsku

Datum: 23.06.08, 00:00  |  Rubrika:
Vepřovou panenkou určitě nic nepokazíte. Příprava je rychlá a výsledek luxusní.
Diskuze: 4  | 

Recept: Lasagne s mletým masem a bešamelem

Datum: 22.09.10, 08:19  |  Rubrika:
Lasagne také připravuje každý podle svého. Tak jak mu chutnají. A právě tyhle nám chutnají hodně.
Diskuze: 0  | 

Recept: Tatarák

Datum: 29.06.08, 00:00  |  Rubrika:
Znáte něco tak skvělého, jako je tatarský biftek?
Diskuze: 2  | 

Recept: Cukety plněné masovou směsí

Datum: 31.08.08, 00:01  |  Rubrika:
Výborné plněné cukety od pana Michaela. Děkujeme
Diskuze: 5  | 

Recept: Ledvinky na slanině

Datum: 20.10.08, 13:29  |  Rubrika:
Nu i vnitřnosti se dají připravit skvěle ...
Diskuze: 3  | 

Recept: Chilli con carne

Datum: 27.08.08, 00:00  |  Rubrika:
Ano, receptů na chilli je nekonečné množství a každý je ten "zaručeně pravý". Dohodněme se na tom, že "ten pravý" je každý, který je dobrý. A tenhle dobrý je!
Diskuze: 3  | 

Recept: Sekaná svíčková

Datum: 04.11.10, 21:41  |  Rubrika:
Skvělé masové kuličky ve svíčkové omáčce. Rychlé a dobré!
Diskuze: 0  | 

Recept: Vepřová panenka se švestkami a medovou omáčkou

Datum: 24.07.08, 00:00  |  Rubrika:
Tako tohle je naprosto skvělý staročeský recept. Vyzkoušejte.
Diskuze: 0  | 

Recept: Groggyho vepřová kýta na víně

Datum: 11.07.08, 00:00  |  Rubrika:
Recept od kamaráda Groggyho, který pofesionálně vařil v Austrálii.
Diskuze: 5  | 

Recept: Bůčková roláda

Datum: 13.03.10, 14:29  |  Rubrika:
Ne všichni drží dietu :)
Diskuze: 0  | 

Recept: Římská pizza

Datum: 10.08.08, 00:00  |  Rubrika:
Máte rádi tenoučkou, křupavou, římskou pizzu? Pak vyzkoušejte náš recept - je skvělý.
Diskuze: 0  | 

Recept: Hovězí roštěná

Datum: 02.10.08, 17:48  |  Rubrika:
Pokrmy z masa
Diskuze: 0  | 

Recept: Krkovička strýce Ignáce

Datum: 22.05.08, 06:30  |  Rubrika:
Plněná krkovička, kterou uctíte nejen strýce, ale klidně i tetu :)
Diskuze: 1  | 

Recept: Živáňská pečeně

Datum: 19.06.13, 08:16  |  Rubrika:
Údajně toto jídlo původ cikánský. Prý tito kočovníci takto najednou pekli na ohni všechno najednou. A byl to dobrý nápad. Živáňskou můžete udělat na grillu, ve žhavých uhlících z táborového ohně, nebo prostě jednoduše v troubě.
Diskuze: 0  | 
Punč přivezli z Indie

Punč přivezli z Indie

Indie je rodným krajem punče, který se do Evropy dostal až v 17. století díky britským kolonistům. Název tohoto nápoje je odvozen od hindského termínu panča, což znamená pět. Přesně tolik bylo původně ingrediencí, z nichž se punč skládal a to z vody, cukru, čaje, vína a araku – indické pálenky, která vzniká destilací zakvašených palmových šťáv či třtinové melasy. Někdy se do nápoje přidávalo ovoce nebo koření
Toplist