Datum: 26.08.08, 08:16 |
Rubrika: Toto prý byly oblíbené lívanečky geniálního komika, pana Vlasty Buriana. Lepší najdete jen těžko ...
Datum: 25.06.08, 00:00 |
Rubrika: Bábovka je vždycky vděčný moučník, na pátek i svátek.
Datum: 30.08.09, 09:39 |
Rubrika: Parádní džusové řezy, které pekla ještě moje maminka, když jsem byla úplně malá a kdy místo džusu používala tenkrát nejoblíbenější žlutou limonádu Limo Cimo.
Datum: 16.08.08, 13:25 |
Rubrika: Opravdu luxusní moučník, v naší rodině velmi oblíbený.
Datum: 05.01.11, 00:00 |
Rubrika: Po Vánocích zpravidla zůstane spousta čokoládových figurek. Některým až do Velikonoc, kdy anděle a Mikuláše vystřídají čokoládová vajíčka, slepičky a zajíčci. Protože tomu tak bylo i u nás začala jsem zpracovávat tyto čokoládové přebytky do "Povánoční bábovky".
Datum: 05.07.08, 10:30 |
Rubrika: No jejda štrúdl! Ten umí každý. Nebo ne?
Datum: 07.11.10, 08:34 |
Rubrika: Oblíbený moučník především u dětí, ale i u dospělých, pro svou lehkost.
Datum: 22.06.15, 09:38 |
Rubrika: Recept od slavné, světově proslulé kuchařky Nigelly Lawson z její úžasné kuchařky Život je hostina.
Datum: 01.06.08, 00:00 |
Rubrika: Stejně jako v Itálii chutná tiramisu pokaždé jinak a vždycky je to "pravé", tak i české ženy vymýšlejí různé variace na toto téma. Jistěže to není skutečné tiramisu, chybí tam mascarpone, ale dobré to je.
Datum: 03.03.14, 10:05 |
Rubrika: Proč se jmenují vymňoukané? Protože se o ně vždycky strhne bitva mezi rodinou a naší kočkou, která tento moučník skutečně miluje. Jenomže my taky!
Datum: 11.04.15, 07:31 |
Rubrika: Tento recept ležel dlouho ve složce mezi "dosud nevyzkoušenými" i když vřele doporučovanými. Zdál se mi dost pracný. A pak nadešla jeho doba. Musím říct, že se pracným jen na první pohled zdá. Ale hlavně - potvrzuji, že je to naprosot luxusní zákusek. I když je ho opravdu velký kus, za víkend se po něm zaprášilo a nezůstalo ani malinko pro sousedku :).