Recept: Zelenina ve slaném nálevu

- Recept: Zelenina ve slaném nálevu
Rubrika:  Recepty

Recept: Zelenina ve slaném nálevu

22.04.09, 13:37, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (4
 

kořenová zelenina

 

Nálev:

1 l vody

180-200 g soli

 

 

Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky a zalijeme slaným nálevem. Sterilujeme 30 minut při 90 stupních C.

 
  • Markéta 28.07.21, 22:17

    Rozbalit 1.

  • Markéta

    Zeleninu ve slaném nálevu jsem doma zkoušela vyrábět několikrát, ale výsledek nestál za to. Všeobecně mám ale nakládanou zeleninu hodně ráda a slyšela jsem, že je to prý i velmi zdravé. Nevíte, co je na tom pravdy?

  • Dominika 29.07.21, 07:31

    Rozbalit 2.

  • Dominika

    Je to naprostá pravda, kvašená zelenina je velmi zdravá. Já třeba jím každý den kimchi a díky tomu mám dobrý pocit, že dělám něco pro svoje zdraví. Kimchi totiž patří mezi 5 nejzdravějších potravin na světě.

  • Markéta 30.07.21, 07:16

    Rozbalit 3.

  • Markéta

    A o co se jedná? Kimchi tedy vůbec neznám, ani podle názvu…

  • Dominika 31.07.21, 09:33

    Rozbalit 4.

  • Dominika

    Je to takový salátek, který je pikantní, křupavý a vyrábí se z fermentované zeleniny. Má hned několik výhod pro naše zdraví, hlavně pro naše srdce a zažívání. Já si kimchi pravidelně objednávám ze stránky kimchiclub .cz, kde mají jen to nejlepší a nejkvalitnější kimchi na trhu.

 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3244167

RSS:
Toplist