Markéta 28.07.21, 22:17
1.
Zeleninu ve slaném nálevu jsem doma zkoušela vyrábět několikrát, ale výsledek nestál za to. Všeobecně mám ale nakládanou zeleninu hodně ráda a slyšela jsem, že je to prý i velmi zdravé. Nevíte, co je na tom pravdy?
Dominika 29.07.21, 07:31
2.
Je to naprostá pravda, kvašená zelenina je velmi zdravá. Já třeba jím každý den kimchi a díky tomu mám dobrý pocit, že dělám něco pro svoje zdraví. Kimchi totiž patří mezi 5 nejzdravějších potravin na světě.
Markéta 30.07.21, 07:16
3.
A o co se jedná? Kimchi tedy vůbec neznám, ani podle názvu…
Dominika 31.07.21, 09:33
4.
Je to takový salátek, který je pikantní, křupavý a vyrábí se z fermentované zeleniny. Má hned několik výhod pro naše zdraví, hlavně pro naše srdce a zažívání. Já si kimchi pravidelně objednávám ze stránky kimchiclub .cz, kde mají jen to nejlepší a nejkvalitnější kimchi na trhu.