Recept: Zapečená skopová žebírka

- Recept: Zapečená skopová žebírka
Rubrika:  Recepty

Recept: Zapečená skopová žebírka

04.10.08, 23:17, autor: Kuchařka
Pokrmy z masa

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 200 g skopových žebírek

600 g brambor

cibule

petržel

celer

libeček

 zelená petrželka

česnek

pepř, sůl

 

 

Žebírka posekáme a napolo uvaříme v osolené vodě s cibulí, petrželí, celerem a libečkem. Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Do kastrolu vložíme vrstvu brambor, cibule, opepříme, posypeme drobně nasekenou petrželkou. Na tuto vrstvu pložíme maso, osolíme, potřeme jemně utřeným česnekem a klademe další vrstvu brambor a cibule. Tak pokračujeme, až spotřebujeme všechny suroviny. Končit se má vrstvou brambor. Vše zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou v troubě. Před dokončením pokličku sejmeme a směs dopečeme.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3330278

RSS:
Toplist