Recept: Zadělávaný králík

- Recept: Zadělávaný králík
Rubrika:  Recepty

Recept: Zadělávaný králík

04.10.08, 22:39, autor: Kuchařka
Pokrmy z masa

Čtenost -   Diskuze: (0
 

800 g vykostěného králičího masa

100 g másla

2 cibule

2 lžíce hladké mouky

1,5 dl smetany

bobkový list

zelená petrželka

sůl

 

 

Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme osolené porce masa, bobkový list, pokrájenou petrželku, mírně podlijeme vývarem nebo vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Hladkou mouku rozkvedláme ve smetaně a přes husté síto smetanu lijeme k masu. Promícháme a necháme dobře povařit. Podle potřeby můžeme omáčku zředit vývarem nebo vodou. Podáváme s knedlíkem, rýží nebo těstovinami.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3330264

RSS:
Toplist