Recept: Višně v medu

- Recept: Višně v medu
Rubrika:  Recepty

Recept: Višně v medu

28.04.09, 16:42, autor: Kuchařka
Nevíte co s višněmi? Což takhle višně v medu?

Čtenost -   Diskuze: (8
 

na 1 kg višní asi 400 g medu

 

 

Do kastrolu dáme med a necháme jej prohřát. Přidáme opláchnuté, odstopkované višně a krátce povaříme. Sběračkou je vyndáme, dáme do sklenic, zalijeme ještě teplou št'ávou a medem, uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při 85 stupních C.

 
  • lisa22 28.06.09, 11:29

    Rozbalit 1.

  • lisa22

    vy skusala uvidime neskor ako chuti kostovane ok.

  • olga 03.07.09, 14:14

    Rozbalit 2. visne v medu

  • olga

    Je to sice lakave, ale tim varenim znicite vsechny vitaminy v medu.

  • xxx 15.07.09, 21:39

    Rozbalit 3. Pro Olgu:)

  • xxx

    Bez obav většinu medu tvoří sacharidy

  • jindřiška 09.09.09, 21:48

    Rozbalit 4. višně v medu

  • jindřiška

    no, to snad ne, přeci jenom med nějaké zásluhy, co se týčem zdraví,má a to ne jenom sacharidy. Asi bych taky nedoporučovala víc jak 70 stupňů

  • jan johan 15.09.09, 11:54

    Rozbalit 5. čeština

  • jan johan

    umí tady někdo česky ?

  • sase 19.09.10, 09:09

    Rozbalit 6.

  • sase

    non mon ami

  • STCXFxIUOm 27.10.10, 09:37

    Rozbalit 7. MFWHveNT

  • STCXFxIUOm

    T9iRiJ <a href="http://vmdvfktbzurc.com/">vmdvfktbzurc</a>, [url=http://svjnvjbgtvlk.com/]svjnvjbgtvlk[/url], [link=http://jfqskluscjfv.com/]jfqskluscjfv[/link], http://vgctazowhvwi.com/

  • bbb 29.10.11, 16:25

    Rozbalit 8.

  • bbb

    Pokud byste chtěli v medu uchovat vše jak má být, potom by neměl překročit teplotu max. 45 st. C. Ale do vařícího čaje při nachlazení si ho dáváte, co?

 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3198889

RSS:
Toplist