lisa22 28.06.09, 11:29
1.
vy skusala uvidime neskor ako chuti kostovane ok.
olga 03.07.09, 14:14
2. visne v medu
Je to sice lakave, ale tim varenim znicite vsechny vitaminy v medu.
xxx 15.07.09, 21:39
3. Pro Olgu:)
Bez obav většinu medu tvoří sacharidy
jindřiška 09.09.09, 21:48
4. višně v medu
no, to snad ne, přeci jenom med nějaké zásluhy, co se týčem zdraví,má a to ne jenom sacharidy. Asi bych taky nedoporučovala víc jak 70 stupňů
jan johan 15.09.09, 11:54
5. čeština
umí tady někdo česky ?
sase 19.09.10, 09:09
6.
non mon ami
STCXFxIUOm 27.10.10, 09:37
7. MFWHveNT
T9iRiJ <a href="http://vmdvfktbzurc.com/">vmdvfktbzurc</a>, [url=http://svjnvjbgtvlk.com/]svjnvjbgtvlk[/url], [link=http://jfqskluscjfv.com/]jfqskluscjfv[/link], http://vgctazowhvwi.com/
bbb 29.10.11, 16:25
8.
Pokud byste chtěli v medu uchovat vše jak má být, potom by neměl překročit teplotu max. 45 st. C. Ale do vařícího čaje při nachlazení si ho dáváte, co?