Recept: Vepřový guláš

- Recept: Vepřový guláš
Rubrika:  Recepty

Recept: Vepřový guláš

27.04.09, 07:24, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

sádlo

cibule

maso 

sladká nebo pálivá paprika dle chuti

sůl

pepř

mletý kmín

mouka

 

 

Na sádle necháme zpěnit drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osolíme, opepříme, přidáme trochu mletého kmínu a dusíme pod pokličkou. Když je maso poloměkké, zahustíme guláš moukou, povaříme a dochutíme. Plníme do sklenic a sterilujeme dvakrát hodinu při 100 stupních C.

 

 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3071219

RSS:
Toplist