Recept: Vepřové maso na jehle

- Recept: Vepřové maso na jehle
Rubrika:  Recepty

Recept: Vepřové maso na jehle

19.09.08, 20:51, autor: Kuchařka
Grilujeme

Čtenost -   Diskuze: (0
 

0 , 6 kg vepřové kýty

0 , 6 kg kabanosu

cibuli, papriku, anglickou slaninu

 

 

Vepřové maso nakrájíme na kostky, lehce je naklepeme, opepříme a osolíme. Kabanos nakrájíme na kolečka o síle asi 1 cm a cibuli nakrájíme na plátky. Na jehlu střídavě napichujeme kabanos, papriku, maso, cibuli, anglickou slaninu, zakončíme plátkem kabanosu. Špíz můžeme rovnou grilovat, případně pro vylepšení chuti potírat vhodnou marinádou. Doba grilování je cca 15 minut za stálého otáčení. 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2255921

RSS:
Toplist