Recept: Vepřová pečeně

- Recept: Vepřová pečeně
Rubrika:  Recepty

Recept: Vepřová pečeně

27.04.09, 06:07, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

vepřová pečeně

sůl

kmín

sádlo

 

 

Vepřovou pečeni posolíme, okmínujeme, podle potřeby podlijeme a pečeme v troubě. Přeléváme vypečenou št¨ávou. Maso nepečeme doměkka, ale necháme je tužší. Nakrájíme na porce a vkládáme do sklenic. Do vypečené št¨ávy vložíme drobně nasekané kosti, kousky kůží, ořezů masa, zasypeme kmínem a přidáme trochu sádla. Kosti necháme v troubě vypéci, občas je obrátíme a podlijeme. Nakonec vše procedíme, omáčku znovu povaříme, podle chuti přisolíme. Maso ve sklenicích touto št'ávou zalijeme. Po uzavření srteilujeme 90 minut při 100 stupních C, druhý den znovu hodinu.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2492733

RSS:
Toplist