Recept: Uzené maso se zelím

- Recept: Uzené maso se zelím
Rubrika:  Recepty

Recept: Uzené maso se zelím

27.04.09, 15:07, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

uzené maso

uvařené kyselé zelí

trochu polévky

 

 

Uzené maso povaříme tak, aby zůstalo tuhé, nakrájíme na porce a vložíme do sklenic. Na maso naklademe uvařené kyselé zelí. Zalijeme trochou polévky a sterilujeme hodinu při 100 stupních C. Druhý den sterilaci opakujeme.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2492715

RSS:
Toplist