Recept: Třešňový kompot

- Recept: Třešňový kompot
Rubrika:  Recepty

Recept: Třešňový kompot

17.04.09, 10:15, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

nepřezrálé třešně

na 1 l vody 300 g cukru

 

 

Třešně opláchneme a zbavíme stopek. Na chvilku je ponoříme do vlažné vody. Tím zkontrolujeme, zda nejsou červivé, pokud jsou, červíci po chvíli opustí plody a vyplavou nahoru. Třešně scedíme, necháme okapat a dáme do sklenic. Zalijeme teplým cukerným roztokem, uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut při teplotě 90 stupňů C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2794505

RSS:
Toplist