Recept: Švestková omáčka k masu

- Recept: Švestková omáčka k masu
Rubrika:  Recepty

Recept: Švestková omáčka k masu

25.09.08, 07:01, autor: Kuchařka
Ostatní

Čtenost -   Diskuze: (0
 

500 g švestek

2 lžíce mleté sladké papriky

1 lžička pálivé mleté papriky

sůl, kopr, estragon

 

 

Omyté švestky vypeckujeme, podlijeme malým množstvím vody a dusíme doměkka. Pak je propasírujeme, do vzniklé hmoty přidáme drobně nasekaný kopr a estragon, prolisovaný česnek, sladkou papriku a pálivou papriku, osolíme a necháme přejít var. Horké švestky dáme do sklenic a uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 95 °C. Podáváme ke grilovaným masům. 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3418063

RSS:
Toplist