
4 plátky svíčkové nebo hovězí roštěné
1 vejce
1 lžička Solamylu
4 lžíce tuku
1 lžíce sušených černých hub
1 lžička zázvoru
5 žampionů
1 kapie
2-4 stroužky česneku
1 lžička soli
1/2 lžičky pálivé papriky
1 hrnek nakrájeného bílého zelí
1/2 hrnku vývaru
Zálivka:
2 lžíce bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
1 lžička cukru
1 lžíce Solamylu
1/2 lžičky Vegety
Plátky masa pokrájíme na nudličky, maso smícháme s vejcem, Solamylem a solí. Na pánvi rozehřejeme polovinu tuku, maso prudce opečeme, vyjmeme je a dáme stranou. Do vypečené št'ávy přidáme druhou polovinu tuku, přisypeme pokrájené žampiony, máčené sušené houby, zelí, nakrájenou kapii, plátky česneku, zázvor, pálivou papriku a za stálého míchání několik minut opékáme. Přimícháme opečené maso, zalijeme vývarem a několik minut dusíme. Směs přelijeme zálivkou z vína, sojové omáčky, cukru, Solamylu a Vegety. Ještě krátce podusíme.