Recept: Slepičí vývar

- Recept: Slepičí vývar
Rubrika:  Recepty

Recept: Slepičí vývar

17.09.08, 04:23, autor: Kuchařka
Polévka

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 menší slepice

1 mrkev

1/2 menšího celeru

1 pertžel

1 rajče

2-3 stroužky česneku

1 cibule

3 bobkové listy

nové koření, pepř celý, pažitka, oregano

na pečenou zavářku:

200 g hrubé mouky

2 vejce

1 dl mléka

1-2 lžíce kečupu, sůl

 

 

 

Slepici a zeleninu spolu uvaříme, dokud slepice není měkká. Zatím si připravíme zavářku. V misce rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku, a kečup. Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Pečeme při 180 °C asi 10 - 15 minut. Vykrajujeme a krátce povaříme v polévce.   

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3139859

RSS:
Toplist