Recept: Slepice v kroupách

- Recept: Slepice v kroupách
Rubrika:  Recepty

Recept: Slepice v kroupách

04.10.08, 19:41, autor: Kuchařka
Pokrmy z drůbeže

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 slepice

200 g velkých krup

3 cibule

sladká paprika, sůl

 

 

Očištěnou slepici uvaříme v tlakovém hrnci, nejlépe den předem. Z měkké slepice obereme maso a na vývaru necháme ztuhnout tuk, který opatrně sebereme a usmažíme na něm dozlatova drobně nakrájenou cibuli. Předem namočené kroupy uvaříme dopoloměkka, osolíme a na usmažené cibuli je spolu s mletou paprikou a slepičím masem dusíme doměkka za častého podlévání vývarem ze slepice. Podáváme se zeleninovým salátem.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3530828

RSS:
Toplist