Recept: Slepice na hroznovém víně

- Recept: Slepice na hroznovém víně
Rubrika:  Recepty

Recept: Slepice na hroznovém víně

03.03.09, 19:34, autor: Kuchařka
Velikonoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 slepice

4 lžíce másla

citron

sůl, pepř

1 tavený sýr

1/2 hrnku smetany

hroznové víno

 

 

Slepici uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na másle, slepičí porce pokapané itronovou št'ávou prudce opečeme, osolíme, okořeníme pepřem, podlijeme a dusíme doměkka. Porce slepice vyjmeme, ve št'ávě rozpustíme tavený sýr, přilijeme smetanu, zahustíme moukou, přidáme kuličky hroznového vína a ještě krátce povaříme. Slepici v omáčce prohřejeme a podáváme.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2794569

RSS:
Toplist