Recept: Pekingská pálivá sousta

- Recept: Pekingská pálivá sousta
Rubrika:  Recepty

Recept: Pekingská pálivá sousta

27.09.08, 12:51, autor: Kuchařka
Pokrmy z masa

Čtenost -   Diskuze: (0
 

600 g vepřového plecka

4 lžíce oleje

2 vejce

sůl

2 lžíce máčeného solamylu

100 g rdcených arašídů

3 srtoužky česneku

1 lžička chilli

na zálivku:

2 lžíce dezertního vína

1/4 šálku masového vývaru

1 lžička cukru

sůl, glutasol

1 lžička solamylu

 

 

Na rozehřátém oleji prudce opečeme na kostičky nakrájené maso, předem promíchané se solí, vejci a solamylem. Olej slijeme a přidáme chilli a česnek nakrájený na plátky a arašídy. Zalijeme zálivkou, připravenou z uvedených surovin a dobře promícháme. Št'ávy má být minimálně. Pokrm je patřičně ostrý. Podáváme s rýží.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3523690

RSS:
Toplist