Recept: Patisony ve sladkokyselém nálevu

- Recept: Patisony ve sladkokyselém nálevu
Rubrika:  Recepty

Recept: Patisony ve sladkokyselém nálevu

19.04.09, 11:18, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

menší patisony

na 1 ltirovou sklenici:

2 zrnka nového koření

3 zrnka pepře

1 bobkový list

1/2 lžičky hořčičného semínka

2 kolečka cibule

Nálev:

na 1 l vody 3 dl octa, 100 g cukru, 30 g soli

 

 

Patisony zbavíme stopky, oloupáme a nakrájíme na kostičky. Na dno každé sklenice dáme koření a cibuli a naplníme je nakrájenými patisony. Zalijeme horkým nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 90 stupňů C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3528710

RSS:
Toplist