Recept: Patisony s křenem

- Recept: Patisony s křenem
Rubrika:  Recepty

Recept: Patisony s křenem

19.04.09, 11:23, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

na 1 kg malých patisonů:

150 g křenu

na 1 sklenici, 2 zrnka pepře, 1 bobkový list

Nálev:

1 l vody 

2,5-3 dl octa

100 g cukru

30 g soli

 

 

Malé patisony očistíme, zbavíme stopek a urovnáme spolu s kořením do zavařovacích sklenic. Prosypeme jemně nastrouhaným křenem a zalijeme horkým nálevem. Uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 90 stupňů C.

 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3528639

RSS:
Toplist