4 papriky
2 ks Hermelín
200 g strouhahého tvrdého sýru
50 g balkánského sýru
100 g žampionů (chcete-li nutně maso, můžete dát jemný salám na kostičky, nebo šunku)
2 vejce
Sýry nastrouháme, nebo na drobno nasekáme, smíchame s nakrájenými žampiony (salámem) a vmícháme vejce. Papriky zbavíme jadérek a naplníme směsí. Pečeme na másle cca 20 minut na 220 stupních.
Na grill:
Další variantou je papriky rozpůlit, naplnit směsí půlky (budete směsi potřebovat víc, jelikož náplň navršíte). Zabalíte do alobalu a dáte na grill.
Máte oblíbený recept? Třeba který jste sama vymyslela, nebo i rodinný po babičce? Neváhejte a pošlete nám ho na adresu redakce@zenax.cz. Bude-li zajímavý zveřejníme ho v naší rubrice Recepty pod Vaším jménem.