Recept: Paprikový protlak

- Recept: Paprikový protlak
Rubrika:  Recepty

Recept: Paprikový protlak

20.04.09, 17:01, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

méně kvalitní papriky

voda

 

 

Méně kvalitní papriky zbavíme stopek a semeníků a pokrájíme na malé kousky. Podlijeme vodou, rozvaříme a rozmixujeme. Rozmixovanou směs vaříme za stálého míchání tak dlouho, až získá hustotu kečupu. Naplníme ji do nahřátých skleniček, uzavřeme, obrátíme a necháme vychladnout. Používáme jako přísadu do omáček a k masu.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3338716

RSS:
Toplist