Recept: Mleté řízky z vepřového bůčku

- Recept: Mleté řízky z vepřového bůčku
Rubrika:  Recepty

Recept: Mleté řízky z vepřového bůčku

04.10.08, 09:26, autor: Kuchařka
Pokrmy z masa

Čtenost -   Diskuze: (0
 

500 g vepřového bůčku

2 dl mléka

hladká mouka

1 vejce

strouhanka, olej

pepř , sůl

 

 

Bůček vykostíme, odstraníme kůži a maso umeleme na masovém strojku. Osolíme, přidáme mléko, pepř a necháme odležet. Pak tvoříme namočenou rukou menší ploché řízky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme na oleji dočervena. Podáváme s bramborem.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3016566

RSS:
Toplist