Recept: Kuře dušené po selsku

- Recept: Kuře dušené po selsku
Rubrika:  Recepty

Recept: Kuře dušené po selsku

07.10.08, 09:21, autor: Kuchařka
Pokrmy z drůbeže

Čtenost -   Diskuze: (0
 

700 g kuřete

100 g slaniny

60 g másla

400 g brambor

160 g hříbků

100 g uzeného masa

zelená petrželka

 

 

Vykuchané kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme a opečeme na másle se slaninou, nakrájenou na kostičky. Do ohnivzdorné nádoby, kterou jsme vymazali máslem, dáme vrstvu syrových oloupaných brambor, nařezaných na plátky. Na ni položíme porce opečeného masa, na to pak plátky hříbků. Potom následuje vrstva na plátky rozřezaného uzeného masa, kterou posypeme zelenou petrželkou, nakonec opět brambory. Ted' všechno zalijeme št'ávou z kuřete a dusíme uzavřené v troubě. Jako přílohu podáváme okurkový salát.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3530905

RSS:
Toplist