Recept: Kompot z hroznového vína

- Recept: Kompot z hroznového vína
Rubrika:  Recepty

Recept: Kompot z hroznového vína

09.04.09, 20:11, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

hroznové víno

cukerný nálev (na 1 l vody 350 g cukru)

 

 

Hroznové víno důkladně opereme, otrháme z třapin a bobule naskládáme do zavařovacích sklenic. Zalijeme horkým nálevem, uzavřeme kovovými víčky a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 stupňů C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2793011

RSS:
Toplist