Recept: Kachna po šumavsku

- Recept: Kachna po šumavsku
Rubrika:  Recepty

Recept: Kachna po šumavsku

26.10.08, 21:53, autor: Kuchařka
Vánoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

1 kachna

kmín

1500 g kyselého zelí

50 g sádla

150 g cibule

2 dl bílého vína

200 g libového uzeného masa

zelená petrželka

 

 

Vykuchanou kachnu osolíme, okmínujeme a upečeme jen napolovic. Potom ji rozporcujeme a dusíme v kyselém zelí, do něhož jsme zamíchali kostky uzeného, zpěněnou cibulku, vše ochuceno býlím vínem a osoleno. Při podávání sypeme zelenou petrželkou a jako přílohu dáváme vařené brambory, přelité št'ávou z kachny.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3242913

RSS:
Toplist