Recept: Jitrnicový prejt nebo jelitový prejt

- Recept: Jitrnicový prejt nebo jelitový prejt
Rubrika:  Recepty

Recept: Jitrnicový prejt nebo jelitový prejt

27.04.09, 15:38, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

prejt

 

 

Prejt zbylý po přípravě jitrnic a jelit můžeme také dobře konzervovat, není vhodné jej však dlouho skladovat. Prejt předpečeme v troubě a teplý plníme do sklenic asi 3 cm pod okraj. Sterilujeme 90 minut, druhý den hodinu při 100 stupních C.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3141358

RSS:
Toplist