Recept: Jehněčí na citronu

- Recept: Jehněčí na citronu
Rubrika:  Recepty

Recept: Jehněčí na citronu

03.03.09, 16:12, autor: Kuchařka
Velikonoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

jehněčí plec

2 cibule

2 stroužky česneku

4 lžíce oleje

2 lžičky sladké paprika

4 lžíce citronové št'ávy

2 lžíce sekané petrželky

sůl, pepř

vývar z Masoxu

 

 

Maso pokrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém oleji. Vyjmeme je, abychom ve stejném oleji osmahli na kostičky nakrájenou cibuli a plátky česneku. Přidáme sladkou papriku, nasekanou petrželku, citronovou št'ávu a znovu maso podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme do měkka. Stále podléváme, aby se maso nepřipalovalo. Před dokončením omáčku vydusíme na tuk.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
3330246

RSS:
Toplist