Recept: Játra z divočáka na červeném víně

- Recept: Játra z divočáka na červeném víně
Rubrika:  Recepty

Recept: Játra z divočáka na červeném víně

09.11.08, 21:44, autor: Kuchařka
Vánoční recepty

Čtenost -   Diskuze: (0
 

600 g jater

1 dl oleje

lžíce másla

0,5 dl červeného vína

2 lžíce hladké mouky

pepř

mléko

sůl

 

 

Játra odblaníme, necháme odležet v mléce, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Opepříme a po jedné straně poprášíme moukou. Opečeme na rozpáleném oleji a vyjmeme. Do št'ávy přidáme lžíci másla a zastříkneme červeným vínem. Osolené porce jater na talíři přelijeme št'ávou a podáváme s bramborem, rýží nebo pečivem.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2434923

RSS:
Toplist