Recept: Jahodový džem se želírovacím cukrem

- Recept: Jahodový džem se želírovacím cukrem
Rubrika:  Recepty

Recept: Jahodový džem se želírovacím cukrem

08.04.09, 14:38, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

jahody

želírovací cukr

 

 

Třetinu celkového množství opraných a očištěných jahod rozvaříme ve smaltované neoprýskané nádobě, přidáme druhou třetinu jahod a želírovací cukr, povaříme a doplníme zbylou třetinou jahod. Povaříme ještě 10-15 minut. Horký džem plníme do horkých sklenic, uzavřeme víčky nebo povážeme celofánem.

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2256084

RSS:
Toplist