Recept: Jahodová přesnídávka

- Recept: Jahodová přesnídávka
Rubrika:  Recepty

Recept: Jahodová přesnídávka

08.04.09, 14:53, autor: Kuchařka
Zavařování, nakládání

Čtenost -   Diskuze: (0
 

2 kg jahod

800-900 g krystalového cukru

 

 

Zralé jahody dobře omyjeme a rozmixujeme s cukrem. Vzniklou kaši plníme do menších sklenic, uzavřeme víčkem a sterilujeme 25 minut při teplotě 85 stupňů C.

 

 
 
Ohodnoťte recept
Hodnotit mohou pouze přihášení uživatelé.
Tento recept zatím nikdo nehodnotil | Průměrné hodnocení: (-)
Profil blogu
Profil sekce "Recepty"
Profil blogu
Založen:
1.9.2008 14:27:09

Přístupů:
2605709

RSS:
Toplist